Verkoop- en leveringsvoorwaarden Producten ECK Vintage

Verkoop- en leveringsvoorwaarden ECK Vintage

 

Algemene voorwaarden van ECK Vintage, onderdeel van ECK Artwork.

De algemene voorwaarden zoals hier omschreven zijn van toepassing op ieder product dat wordt aangeboden met de hashtag #eckvintage op Instagram en Facebook en in de THRIFT SHOP op de website eckartwork.nl. Iedere bestelling impliceert de aanvaarding van de verkoopsvoorwaarden.

 

Identiteit van de ondernemer

Deze website is eigendom van:

ECK Artwork

Lisa Kuiper

Naell Tynnegieterstraat 65

6821 EW ARNHEM

kvk nummer: 80921620

 

Het aanbod

Alle artikelen onder de rubriek ECKvintage (voorzien van hashtag #eckvintage) zijn tweedehands. Dit houdt in dat ieder product gebruikssporen bevat. Bij ieder artikel wordt de conditie door de verkoper aangegeven in de omschrijving van het artikel.

 

Omschrijving

In de omschrijving wordt door de verkoper zo nauwkeurig mogelijk beschreven hoe het product eruit ziet en waar het van is gemaakt. Er staat een afmeting bij. Heeft het product afwijkingen, dan zijn deze op de foto's te zien. Gebruikssporen door ouderdom (krasjes, vlekken, gebruiksschade) worden vermeld in de omschrijving. De foto’s en omschrijving dienen door de koper nauwkeurig gelezen te worden en hier gaat hij/zij mee akkoord bij aankoop van het product. 

 

De overeenkomst

De overeenkomst geldt op het moment dat de koper een product daadwerkelijk heeft betaald. 

Zodra de verkoper de betaling heeft ontvangen, stuurt de verkoper de koper een bevestiging per prive bericht op Instagram. Als de koper dit wenst kan hij/zij uiteraard ook een factuur en bevestiging ontvangen per e-mail vanuit de koper info@eckartwork.nl. Hier dient de koper om te vragen, dit is niet geautomatiseerd.

 

De verkoper hanteert veilig betalen en de gegevens van de koper zullen niet bij derden terecht komen.

 

Herroepingsrecht- retouren

De koper heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij/zij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 28 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product of het sluiten van de diensten overeenkomst. De koper betaalt zelf voor de verzendkosten of retourkosten (lees wanneer de verkoper het product mee terug neemt). De koper krijgt het aankoopbedrag volledig retour, mits het artikel is zoals je het bij de verkoper is gekocht.

 


Terugsturen of terugbrengen kan naar: 

Naell Tynnegieterstraat 65 6821EW Arnhem
Wil de koper een artikel terugbrengen? Maak dan eerst een afspraak met de verkoper via  info@eckartwork.nl 

 

Verplichtingen van ECK Artwork/Vintage bij herroeping

Wanneer de koper een aankoop toch wil annuleren: stuur de verkoper zo snel mogelijk (binnen 28 kalenderdagen) een mail (info@eckartwork.nl) met daarin aangegeven welk product de koper wilt annuleren. Het product kan indien het al verzonden is geretourneerd worden per post. Terugbrengen op locatie in Arnhem is mogelijk, alleen op afspraak. Wanneer het product al betaald is door de koper, krijgt de koper de betaling volledig terug. Verzendkosten zijn voor de koper.

 

Prijzen

1. De prijs die zichtbaar is in de webshop, is de prijs die de koper voor het artikel betaalt.

2. Deze prijs is inclusief BTW.

3. Deze prijs is zonder bezorgkosten.
Ophalen is gratis en kan alleen op afspraak.

Prijzen verzenden 2021 per DHL Parcel:

€3,95        Brievenbuspakket versturen naar een huisadres

€4,50        Pakket versturen naar DHL ServicePoint

€5,75        Pakket versturen naar een huisadres

+ €1,00        Pakketlabel laten aanmaken bij een DHL ServicePoint

+ €2,95        Pakket versturen met Extra Zeker (binnen Nederland verzekerd tot €500)

+ €0,95        Pakket niet bij de buren bezorgen

  • €3,00        Pakket 10 kg tot 20 kg

    Verzenden is op eigen risico. Schade kan niet worden verhaald op ECK Artwork. Pakketten worden standaard zonder verzekering verzonden. Verzekeren binnen NL is mogelijk indien de koper dit van te voren aangeeft bij de verkoper.

 

Nakoming overeenkomst

De verkoper zorgt ervoor dat de koper het product ontvangt, zoals beschreven staat in de omschrijving van het product. Alle producten die de verkoper aanbied onder hashtag #eckvintage zijn tweedehands. Ze zijn niet nieuw, maar wel in een staat dat ze prima voor een tweede leven kunnen doorgaan.

 

Op de producten geeft de verkoper geen garantie. Mocht er binnen 28 kalenderdagen iets niet goed zijn met het product, dient de koper dit de verkoper te laten weten, dan kunnen zij samen tot een oplossing komen. 

 

Levering en uitvoering

Kleine producten worden per post verstuurd. Hierbij houdt de verkoper de afmetingen en de tarieven van DHLparcel.nl aan. Producten die niet opgestuurd kunnen worden, kunnen evt bezorgd worden binnen 10 km van Arnhem. Dit tegen een vergoeding, in overleg. De koper kan het product ook zelf ophalen, op afspraak. Ophalen is gratis.

 

Betaling

Artikelen worden alleen in overleg met de verkoper gereserveerd. Na betaling, is de bestelling pas definitief en is het artikel voor de koper. Klopt iets niet in de betaalgegevens, dient de koper dit zsm te laten weten aan de verkoper. 

 

Klachtenregeling

Mocht de koper een klacht hebben, dan wil de verkoper deze graag voor de koper oplossen. 

 

De koper stuurt dan een mail met daarin het probleem zo volledig en duidelijk mogelijk omschreven. Uiterlijk binnen 3 werkdagen krijgt hij/zij een reactie van de verkoper op de klacht. De verkoper laat weten hoe zij dit voor de koper kan oplossen of zij laat weten hoeveel tijd zij nodig heeft om het probleem later op te kunnen lossen. Mochten koper en verkoper na 4 weken niet tot een oplossing komen, dan mag de koper de klacht voorleggen bij de geschillenregeling. Natuurlijk hoopt de verkoper dat het nooit zover komt.

 

Geschillen

Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

 

Aanvullende of afwijkende bepalingen

Alle foto's onder de rubriek ECKvintage zijn gemaakt door Lisa Kuiper, eigenaresse van ECK Artwork. De foto's mogen vrij gepind, gebruikt en gedupliceerd worden maar alleen onder vermelding van ECK Artwork en / of ECK Vintage. Tag ECK Artwork ook in deze foto, noem @eck.artwork (let op de punt!) of www.eckartwork.nl en breng Lisa Kuiper/ECK Artwork op de hoogte. 

 

Overmacht

Onder overmacht wordt begrepen, alle van buiten komende oorzaken, voorzien of niet-voorzien waarop ECK Artwork geen invloed kan uitoefenen, doch waardoor ECK Artwork niet in staat is haar verplichtingen na te komen. Producten die stuk gaan tijdens het verzenden kunnen niet op ECK Artwork verhaald worden.